BG
BG EN

За трети път ще бъдат отличени лидерите в класацията „Топ 100 на технологичните компании в България“ ...

За трети път ще бъдат отличени лидерите в класацията „Топ 100 на технологичните компании в България“ ...

За трети път ICT Media ще награди лидерите в подготвяното от медията 21-о издание на класацията
„Топ 100 на технологичните компании в България“.
И през 2018 година класацията се проведе въз основа на обективни финансови критерии - печалбата
и брутните приходи от дейността за 2017 г. на български и международни компании от телекомуникационния, ИТ и аутсорсинг секторите, опериращи на родния пазар.
В рамките на церемонията ще бъдат отличени победителите в петте най-големи сегмента на ИТ сектора: хардуер, софтуер, системна интеграция, дистрибуция и аутсорсинг.
Г-н Огнян Траянов, председател на УС на Българска асоциация по информационни технологии (БАИТ), ще отличи компанията с най-успешни продажби на хардуерни продукти, г-н Доброслав Димитров, председател на УС на Българска асоциация на софтуерните компании (БАСКОМ) ще връчи плакет на компанията с най-успешен софтуерен бизнес, г-н Ивайло Славов, председател на УС на Българска аутсорсинг асоциация (БАА), ще награди победителя в сектор „ИТ аутсорсинг“, г-н Владимир Данаилов, главен изпълнителен директор на Столична общинска агенция за приватизация и инвестиции, ще връчи награда на победителя в категорията „Системна интеграция“, а г-н Владимир Владков, „Computerworld България“, ще даде приза в категория „Дистрибуция“.
На събитието ще бъдат връчени и четири специални награди в технологичния сектор: за най-голям ръст на бизнеса през изминалата 2017 г., за най-висока рентабилност през 2017 г., за най-ефективна компания през 2017 г. и за най-динамично развитие на бизнеса през последните 3 години.
Г-жа Валентина Цонева, управител на ICT Media, ще връчи наградата на компанията с най-голям ръст на приходите през изминалата 2017 година.
Организацията с най-висока рентабилност през 2017 година ще получи плакет от г-н Стамен Янев, изпълнителен директор на Българска агенция за инвестиции.
Най-ефективната компания за 2017 г. ще получи приза си от г-жа Лилия Кръстева, мениджър "Управление на собствеността", Sofia Airport Center.
Призът за най-динамично развитие през последните 3 години ще връчи г-жа Габриела Козарева, изпълнителен директор на Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП).
Кулминацията на церемонията ще бъде отличаването на класиралите се на първо място по резултати в секторите „Информационни и комуникационни технологии“ и „Телекомуникации“.
ИТ компанията с най-голям обем на брутните приходи за 2017 г. в тазгодишното издание на класацията „ТОП 100 на технологичните компании в България“ ще получи плакет от г-н Лъчезар Борисов, заместник-министър на икономиката. Г-н Димитър Геновски, заместник-министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията, ще удостои с плакет доставчика на телекомуникационни услуги с най-голям обем на брутните приходи за 2017 г.
Събитието се провежда в партньорство със Solytron/ Xiaomi, ЕЛАНА Финансов Холдинг, Infiniti, Philip Morris Bulgaria, VMware България, MBL, и с подкрепата на Аутентик Дринкс, Загорка, Мидалидаре Естейт и Кока Кола Хеленик Ботълинг Къмпани България.

 

 

източник: https://www.mypr.bg/news/business/Za-treti-pat-shte-badat-otlicheni-liderite-v-klasatsiyata-Top-100-na-tehnologichnite-kompanii-v-Balgariya-21168/

 

Премиера на кру коняци от изба Реми Ландиер Франция

25 февруари 2020 Първите представители от високия клас КРУ Коняци РЕМИ ЛАНДИЕР са вече на Българския пазар, представени от Аутентик Дринкс - поръчайте на WWW.A-DRINKS.EU

Как се сбъдват мечтите - история в сегашно време

27 декември 2019 Запознайте се с основните герои, виновни за това УИСКИТО отново да заживее в Единбург, един от най-красивите градове на земята. Кратка история на това, което предстои : Възраждането на уиски производството в Единбург. https://leithdistillery.com/

ДРАМ МОР ГРУП също избра АУТЕНТИК ДРИНКС ЕООД за свой партньор за България

7 ноември 2019 ДРАМ МОР ГРУП избра АУТЕНТИК ДРИНКС ЕООД свой партньор за България. Чрез методите на съвременния световен маркетинг, в което ДРАМ МОР основополагат своята експертиза и добавена стойност на услугите си, компанията подпомага традиционни шотландски производители да развиват нови пазари и да достигат до нови клиенти. Избирайки нас АУТЕНТИК ДРИНКС ЕООД за своя парньор за България ДРАМ МОР ни дават висока оценка, която се надаваме да потвърдим и заслужено да запазим. Повече за компанията и нейните основатели можете да прочетете в статията и в сайта на компнията.

АУТЕНТИК ДРИНКС увеличава своето портфолио и стартира работа с нови световни брандове.

1 август 2019 Като продължение на нашата дългосрочна стратегия за представяне на висококачествени автентични продукти, ние с удоволствие съобщаваме, че добавяме към портфолиото си нови водещи световни производители и продукти. (Loch Lomond Brewery, MEADLY, The Port Leith Distillery, Dràm Mòr и други.)

В търсене на най-старата дестилерия на Шотландия: Случаят Литълмил

15 април 2019 "Little Mill" или "Малката Мелница" собственост на групата ЛОХ ЛОМОНД , към момента е доказано първата лицинзирана дистилиерия в Шотландия.

За първи път в Пловдив бира Лох Ломонд в 1890 в Капана

16 февруари 2019 За първи път в Пловдив бира Лох Ломонд в бар 1890 в Капана

QUINTE FLUSH ROYALE by Loch Lomond

9 април 2018 Специален промо пакет за Колекционери и Ценители!

The Scotch Whisky Regulations 2009

12 март 2018 Definition of “Scotch Whisky” and categories of Scotch Whisky 3.—(1) In these Regulations “Scotch Whisky” means a whisky produced in Scotland— (a)that has been distilled at a distillery in Scotland from water and malted barley (to which only whole grains of other cereals may be added) all of which have been— (i)processed at that distillery into a mash; (ii)converted at that distillery into a fermentable substrate only by endogenous enzyme systems; and (iii)fermented at that distillery only by the addition of yeast;....

The Open Agrees High Profile Partnership With Loch Lomond Whiskies

21 февруари 2018 A prestigious, five-year partnership has been agreed between The Open and award-winning independent Scotch whisky distiller Loch Lomond Group for its Loch Lomond Whiskies brand.

Празнувай празника на любовта в SAC - Sofia Airport Center

4 февруари 2018 Подарете си приятни моменти заедно на този прекрасен празник.

Празнувай празника на любовта в PARK CENTER MALL

4 февруари 2018 Подарете си приятни моменти заедно на този прекрасен празник.

Да празнуваме заедно празника на Любовта в PARK CENTER мол на 14ти Февруари 2018

22 януари 2018 С дегустация на най-добрите ни продукти, премиера на нови продукти , игри и изненади. Томбола и приятно прекарване през целия ден. Подарете си прекрасни емоции , спечелете подарък и се насладете на приятни моменти в компанията на любимите си хора.

Happy 13 CLANSMAN's

12 януари 2018 Не винаги 13 е на липса на късмет. Вземете кашон и получавате 12 + 1 = 13 бутилки добро настроение 3 години в дъбови бъчви , лек полъх на плодове ванилия и торф за скромните 180 лв с ДДС от наш склад.

Коледен Базар в SAC - AUTHENTIC SCOTCH WHISKY , LOCH LOMOND, SAC SOFIA , PARK CENTER

20 декември 2017 Заповядайте от 18-ти до 22-ри декември в SAC - София Еърпорт Център - бул. "Христофор Колумб" 64. Централна сграда фоайе рецепция. Неограничен достъп, преференциални цени за всички.

Нашият електронен магазин ASW-BG.com бе оценен като ДОБРА практика за използване на платформата SHOPIKO.

23 декември 2017 Благодарим на колегите от SHOPIKO за оценката и признанието да покажат нашия електронен магазин като добра работна практика за използване на тяхната платформа за електронна търговия.

Happy 8 DEC 2017 with Clansman

4 декември 2017 Тък като ни стана коледно с този снежец, който заваля, решихме да направим подарък на 10 студенти предколедно за 8 декември

Пазарувайте с отстъпки вeче и със "SAC Community Discount Card"

1 декември 2017 Благодарение на любезното съдействие на SAC - SOFIA AIRPORT CENTER, нашите общи настоящи и бъдещи клиенти ще могат да се запознаят с автентични и уникални продукти от сърцето на ШОТЛАНДИЯ.

Регистрирайте се и вземете безплатно промокод за 25% отстъпка ...

12 ноември 2017 Регистрирайте се и вземете безплатно промокод за 25% отстъпка за първата си поръчка в рамките на 2017 г.

Официално откриване на ел. магазин - AUTHENTIC SCOTCH WHISKY

10 ноември 2017 След година работа в област, която е напълно нова за нас, решихме да направим собствен електронен магазин, портал и блог, чрез който да споделим знанията си за хобито ни, което постепенно се превърна в страст и бизнес. Причини за това има много ...