За трети път ще бъдат отличени лидерите в класацията „Топ 100 на технологичните компании в България“ ...

За трети път ще бъдат отличени лидерите в класацията „Топ 100 на технологичните компании в България“ ...
10 юли 2018

За трети път ICT Media ще награди лидерите в подготвяното от медията 21-о издание на класацията
„Топ 100 на технологичните компании в България“.
И през 2018 година класацията се проведе въз основа на обективни финансови критерии - печалбата
и брутните приходи от дейността за 2017 г. на български и международни компании от телекомуникационния, ИТ и аутсорсинг секторите, опериращи на родния пазар.
В рамките на церемонията ще бъдат отличени победителите в петте най-големи сегмента на ИТ сектора: хардуер, софтуер, системна интеграция, дистрибуция и аутсорсинг.
Г-н Огнян Траянов, председател на УС на Българска асоциация по информационни технологии (БАИТ), ще отличи компанията с най-успешни продажби на хардуерни продукти, г-н Доброслав Димитров, председател на УС на Българска асоциация на софтуерните компании (БАСКОМ) ще връчи плакет на компанията с най-успешен софтуерен бизнес, г-н Ивайло Славов, председател на УС на Българска аутсорсинг асоциация (БАА), ще награди победителя в сектор „ИТ аутсорсинг“, г-н Владимир Данаилов, главен изпълнителен директор на Столична общинска агенция за приватизация и инвестиции, ще връчи награда на победителя в категорията „Системна интеграция“, а г-н Владимир Владков, „Computerworld България“, ще даде приза в категория „Дистрибуция“.
На събитието ще бъдат връчени и четири специални награди в технологичния сектор: за най-голям ръст на бизнеса през изминалата 2017 г., за най-висока рентабилност през 2017 г., за най-ефективна компания през 2017 г. и за най-динамично развитие на бизнеса през последните 3 години.
Г-жа Валентина Цонева, управител на ICT Media, ще връчи наградата на компанията с най-голям ръст на приходите през изминалата 2017 година.
Организацията с най-висока рентабилност през 2017 година ще получи плакет от г-н Стамен Янев, изпълнителен директор на Българска агенция за инвестиции.
Най-ефективната компания за 2017 г. ще получи приза си от г-жа Лилия Кръстева, мениджър "Управление на собствеността", Sofia Airport Center.
Призът за най-динамично развитие през последните 3 години ще връчи г-жа Габриела Козарева, изпълнителен директор на Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП).
Кулминацията на церемонията ще бъде отличаването на класиралите се на първо място по резултати в секторите „Информационни и комуникационни технологии“ и „Телекомуникации“.
ИТ компанията с най-голям обем на брутните приходи за 2017 г. в тазгодишното издание на класацията „ТОП 100 на технологичните компании в България“ ще получи плакет от г-н Лъчезар Борисов, заместник-министър на икономиката. Г-н Димитър Геновски, заместник-министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията, ще удостои с плакет доставчика на телекомуникационни услуги с най-голям обем на брутните приходи за 2017 г.
Събитието се провежда в партньорство със Solytron/ Xiaomi, ЕЛАНА Финансов Холдинг, Infiniti, Philip Morris Bulgaria, VMware България, MBL, и с подкрепата на Аутентик Дринкс, Загорка, Мидалидаре Естейт и Кока Кола Хеленик Ботълинг Къмпани България.

 

 

източник: https://www.mypr.bg/news/business/Za-treti-pat-shte-badat-otlicheni-liderite-v-klasatsiyata-Top-100-na-tehnologichnite-kompanii-v-Balgariya-21168/

 

...Перфектената разхлада от Северните Брегове на Шотландия.

прочети още

Първите представители от високия клас КРУ Коняци РЕМИ ЛАНДИЕР са вече на Българския пазар, представени от Аутентик Дринкс - поръчайте на WWW.A-DRINKS.EU

прочети още

Запознайте се с основните герои, виновни за това УИСКИТО отново да заживее в Единбург, един от най-красивите градове на земята. Кратка история на това, което предстои : Възраждането на уиски производството в Единбург. https://leithdistillery.com/

прочети още

ДРАМ МОР ГРУП избра АУТЕНТИК ДРИНКС ЕООД свой партньор за България. Чрез методите на съвременния световен маркетинг, в което ДРАМ МОР основополагат своята експертиза и добавена стойност на услугите си, компанията подпомага традиционни шотландски производители да развиват нови пазари и да достигат до нови клиенти. Избирайки нас АУТЕНТИК ДРИНКС ЕООД за своя парньор за България ДРАМ МОР ни дават висока оценка, която се надаваме да потвърдим и заслужено да запазим. Повече за компанията и нейните основатели можете да прочетете в статията и в сайта на компнията.

прочети още

Като продължение на нашата дългосрочна стратегия за представяне на висококачествени автентични продукти, ние с удоволствие съобщаваме, че добавяме към портфолиото си нови водещи световни производители и продукти. (Loch Lomond Brewery, MEADLY, The Port Leith Distillery, Dràm Mòr и други.)

прочети още

"Little Mill" или "Малката Мелница" собственост на групата ЛОХ ЛОМОНД , към момента е доказано първата лицинзирана дистилиерия в Шотландия.

прочети още

За първи път в Пловдив бира Лох Ломонд в бар 1890 в Капана

прочети още

Специален промо пакет за Колекционери и Ценители!

прочети още

Definition of “Scotch Whisky” and categories of Scotch Whisky 3.—(1) In these Regulations “Scotch Whisky” means a whisky produced in Scotland— (a)that has been distilled at a distillery in Scotland from water and malted barley (to which only whole grains of other cereals may be added) all of which have been— (i)processed at that distillery into a mash; (ii)converted at that distillery into a fermentable substrate only by endogenous enzyme systems; and (iii)fermented at that distillery only by the addition of yeast;....

прочети още

A prestigious, five-year partnership has been agreed between The Open and award-winning independent Scotch whisky distiller Loch Lomond Group for its Loch Lomond Whiskies brand.

прочети още

Подарете си приятни моменти заедно на този прекрасен празник.

прочети още

Подарете си приятни моменти заедно на този прекрасен празник.

прочети още

С дегустация на най-добрите ни продукти, премиера на нови продукти , игри и изненади. Томбола и приятно прекарване през целия ден. Подарете си прекрасни емоции , спечелете подарък и се насладете на приятни моменти в компанията на любимите си хора.

прочети още

Не винаги 13 е на липса на късмет. Вземете кашон и получавате 12 + 1 = 13 бутилки добро настроение 3 години в дъбови бъчви , лек полъх на плодове ванилия и торф за скромните 180 лв с ДДС от наш склад.

прочети още

Заповядайте от 18-ти до 22-ри декември в SAC - София Еърпорт Център - бул. "Христофор Колумб" 64. Централна сграда фоайе рецепция. Неограничен достъп, преференциални цени за всички.

прочети още

Благодарим на колегите от SHOPIKO за оценката и признанието да покажат нашия електронен магазин като добра работна практика за използване на тяхната платформа за електронна търговия.

прочети още

Тък като ни стана коледно с този снежец, който заваля, решихме да направим подарък на 10 студенти предколедно за 8 декември

прочети още

Благодарение на любезното съдействие на SAC - SOFIA AIRPORT CENTER, нашите общи настоящи и бъдещи клиенти ще могат да се запознаят с автентични и уникални продукти от сърцето на ШОТЛАНДИЯ.

прочети още

Регистрирайте се и вземете безплатно промокод за 25% отстъпка за първата си поръчка в рамките на 2017 г.

прочети още

След година работа в област, която е напълно нова за нас, решихме да направим собствен електронен магазин, портал и блог, чрез който да споделим знанията си за хобито ни, което постепенно се превърна в страст и бизнес. Причини за това има много ...

прочети още