ДРАМ МОР ГРУП също избра АУТЕНТИК ДРИНКС ЕООД за свой партньор за България

ДРАМ МОР ГРУП също  избра АУТЕНТИК ДРИНКС ЕООД за свой партньор за България
7 ноември 2019

...

Независимо, че нашата компания е основана през 2013 г., корените ни за интернационализация започват от 2004 г. Нашата съоснователка Виктория Макдоналд учи маркетинг, защото обича силата на интелигентната реклама, както визуална, така и писмена, което спомогна за увеличаване на продажбите и изграждане на дългосрочни отношения между клиенти и марки.

 На 17-годишна възраст тя е 2-ра по писане на кратки истории в Литва; на 24 години печели наградите за литовска модна фотография списание WOMAN, но нито фотографията, нито писането я водят там, където тя иска да бъде в постсъветска Литва. Работейки по редица международни проекти, финансирани от ЕС, тя научи как да разработва нови идеи в осезаеми проекти, за да ги направи привлекателни за финансиращите органи.
 

Идеите за проекти и работата по разработване не винаги са й кредитирани и в крайна сметка тя започва да разработва свои собствени проекти и да се справя много добре в това. След като се мести в Шотландия и след като финансирането от ЕС престава, тя решава да създаде компания за износ на уиски, което ще й позволи да практикува всичко, което научи от международни проекти.
 

Целта на бизнеса беше да помогне на шотландските дестилерии да развият нови пазари, където им липсват ресурси или местно познание, и да го правят по честен и прозрачен начин. И вместо да се съсредоточат върху отглеждането на своята компания, техният номер едно беше насочен към отглеждане на клиентите си и осигуряване на добавена стойност в шотландската индустрия за уиски.

 

www.drammorgroup.com

https://www.drammorgroup.com/service

 

Благодарим на ДРАМ МОР ГРУП, че избра АУТЕНТИК ДРИНКС ЕООД за свой партньор за България !!!

Запознайте се с основните герои, виновни за това УИСКИТО отново да заживее в Единбург, един от най-красивите градове на земята. Кратка история на това, което предстои : Възраждането на уиски производството в Единбург. https://leithdistillery.com/

прочети още

Като продължение на нашата дългосрочна стратегия за представяне на висококачествени автентични продукти, ние с удоволствие съобщаваме, че добавяме към портфолиото си нови водещи световни производители и продукти. (Loch Lomond Brewery, MEADLY, The Port Leith Distillery, Dràm Mòr и други.)

прочети още

"Little Mill" или "Малката Мелница" собственост на групата ЛОХ ЛОМОНД , към момента е доказано първата лицинзирана дистилиерия в Шотландия.

прочети още

За първи път в Пловдив бира Лох Ломонд в бар 1890 в Капана

прочети още

...Събитието се провежда в партньорство със Solytron/ Xiaomi, ЕЛАНА Финансов Холдинг, Infiniti, Philip Morris Bulgaria, VMware България, MBL, и с подкрепата на Аутентик Дринкс, Загорка, Мидалидаре Естейт и Кока Кола Хеленик Ботълинг Къмпани България.

прочети още

Специален промо пакет за Колекционери и Ценители!

прочети още

Definition of “Scotch Whisky” and categories of Scotch Whisky 3.—(1) In these Regulations “Scotch Whisky” means a whisky produced in Scotland— (a)that has been distilled at a distillery in Scotland from water and malted barley (to which only whole grains of other cereals may be added) all of which have been— (i)processed at that distillery into a mash; (ii)converted at that distillery into a fermentable substrate only by endogenous enzyme systems; and (iii)fermented at that distillery only by the addition of yeast;....

прочети още

A prestigious, five-year partnership has been agreed between The Open and award-winning independent Scotch whisky distiller Loch Lomond Group for its Loch Lomond Whiskies brand.

прочети още

Подарете си приятни моменти заедно на този прекрасен празник.

прочети още

Подарете си приятни моменти заедно на този прекрасен празник.

прочети още

С дегустация на най-добрите ни продукти, премиера на нови продукти , игри и изненади. Томбола и приятно прекарване през целия ден. Подарете си прекрасни емоции , спечелете подарък и се насладете на приятни моменти в компанията на любимите си хора.

прочети още

Не винаги 13 е на липса на късмет. Вземете кашон и получавате 12 + 1 = 13 бутилки добро настроение 3 години в дъбови бъчви , лек полъх на плодове ванилия и торф за скромните 180 лв с ДДС от наш склад.

прочети още

Заповядайте от 18-ти до 22-ри декември в SAC - София Еърпорт Център - бул. "Христофор Колумб" 64. Централна сграда фоайе рецепция. Неограничен достъп, преференциални цени за всички.

прочети още

Благодарим на колегите от SHOPIKO за оценката и признанието да покажат нашия електронен магазин като добра работна практика за използване на тяхната платформа за електронна търговия.

прочети още

Тък като ни стана коледно с този снежец, който заваля, решихме да направим подарък на 10 студенти предколедно за 8 декември

прочети още

Благодарение на любезното съдействие на SAC - SOFIA AIRPORT CENTER, нашите общи настоящи и бъдещи клиенти ще могат да се запознаят с автентични и уникални продукти от сърцето на ШОТЛАНДИЯ.

прочети още

Регистрирайте се и вземете безплатно промокод за 25% отстъпка за първата си поръчка в рамките на 2017 г.

прочети още

След година работа в област, която е напълно нова за нас, решихме да направим собствен електронен магазин, портал и блог, чрез който да споделим знанията си за хобито ни, което постепенно се превърна в страст и бизнес. Причини за това има много ...

прочети още