• Начало
  • Новини
  • ДРАМ МОР ГРУП също избра АУТЕНТИК ДРИНКС ЕООД за свой партньор за България

ДРАМ МОР ГРУП също избра АУТЕНТИК ДРИНКС ЕООД за свой партньор за България

ДРАМ МОР ГРУП също  избра АУТЕНТИК ДРИНКС ЕООД за свой партньор за България
7 ноември 2019

...

Независимо, че нашата компания е основана през 2013 г., корените ни за интернационализация започват от 2004 г. Нашата съоснователка Виктория Макдоналд учи маркетинг, защото обича силата на интелигентната реклама, както визуална, така и писмена, което спомогна за увеличаване на продажбите и изграждане на дългосрочни отношения между клиенти и марки.

 На 17-годишна възраст тя е 2-ра по писане на кратки истории в Литва; на 24 години печели наградите за литовска модна фотография списание WOMAN, но нито фотографията, нито писането я водят там, където тя иска да бъде в постсъветска Литва. Работейки по редица международни проекти, финансирани от ЕС, тя научи как да разработва нови идеи в осезаеми проекти, за да ги направи привлекателни за финансиращите органи.
 

Идеите за проекти и работата по разработване не винаги са й кредитирани и в крайна сметка тя започва да разработва свои собствени проекти и да се справя много добре в това. След като се мести в Шотландия и след като финансирането от ЕС престава, тя решава да създаде компания за износ на уиски, което ще й позволи да практикува всичко, което научи от международни проекти.
 

Целта на бизнеса беше да помогне на шотландските дестилерии да развият нови пазари, където им липсват ресурси или местно познание, и да го правят по честен и прозрачен начин. И вместо да се съсредоточат върху отглеждането на своята компания, техният номер едно беше насочен към отглеждане на клиентите си и осигуряване на добавена стойност в шотландската индустрия за уиски.

 

www.drammorgroup.com

https://www.drammorgroup.com/service

 

Благодарим на ДРАМ МОР ГРУП, че избра АУТЕНТИК ДРИНКС ЕООД за свой партньор за България !!!